Az Embassy 9-es körzet (District 9) munkáját Oszkárra jelölték

Az Embassy Visuális Effektek örömmel jelenti, hogy a munkájukat a Neill Blomkamp rendezte "9-es körzet"-et a legjobb vizuális effektek Akadémiai díjára jelölték. A "9-es körzet" már a második filmes munkája két éven belül az Embassy-nak, melyet Akadémiai díjra jelöltek a vizuális effektek kategóriában.

Rendkívüli módon, ez csak a második film-projekt, amin az Embassy dolgozott. Az első munkájuk a "Vasember" Mark 1-es jelenete volt, amit szintén Oszkárra jelöltek 2009-ben a vizuális effektek kategóriában.

"Az Embassy Vizuális Effekteket 2002-ben alakítottuk meg, eredetileg reklámok vizuális effektjeire fordítottuk a figyelmünket, de elég szerencsések voltunk, mert olyan jelenteken dolgozhattunk amik felkeltették a filmes társadalom érdeklődését. A "9-es körzet" csak a második film-projekt volt amin dolgoztunk, és duplán szerencsésnek tartjuk magunkat, hogy mindkét film-projektünket érdemesnek tartotta a Mozgókép Művészeti és Tudományos Akadémia, hogy jelöljék vizuális effektek kategóriában." mondta Winston Helgason a Embassy Vizuális Effektek alapítója.

A "9-es körzet" társírója és rendezője Neill Blomkamp volt az eredeti alapító partnere az Embassy Vizuális Effekteknek, mielött elkezdődött a teljes munkaidős filmrendező karrierje. Blomkamp facsarta ki az Embassy-ból, hogy készítsék el a "9-es körzet" klimatikus Exo-ruha jelentét.

Az Exo-ruha egy nagyon kifinomult darabja volt az idegenek fegyver arzenáljának, lényegében egy hatalmas gépesített páncélöltöny volt, amit a viselője irányított. Az Embassy társalapítója Winston Helgason több hónapot töltött el a Dél-Afrikai Johannesburgban, hogy felügyelje a jelenetek felvételeit.

Az Embassy a kulcs-kocka animált, renderelt, és valós felvételeket tökéletesen egyesítette az Exo-ruha jelenteknél. Az Embassy több mint száz felvételen dolgozott, melyek a film tizenkét percnyi végső harc jelenteit alkották. A cég csinálta továbbá az idegen fegyvereket és a kicsi rákszerű idegen lényeket, melyeket az emberek és az idegenek a kakasviadalhoz hasonló fogadásokon használtak.

"Az Embassy munkája melyet a "9-es körzet"-en végzett felülmúlhatatlan. Az Exo-ruha jelenetek nagyon összetettek voltak, megépítették és animálták magát a ruhát, nagy mennyiségű port, törmeléket, fegyverlövéseket és egyéb elemeket kellett egyesíteni a gyors mozgású jelentekben úgy, hogy közben a fotó-realisztikus stílust megtartsák, hogy a nézőt ne ragadják ki ebből az izgalmas dokumentumfilm stílusú történetből. Én felvillanyozott vagyok, hogy a "9-es körzet" ebben az évben rengeteg igazán jó minőségű VFX projekt közepette kapott meg egy jelölést." mondta Robert Habros.

Az Embassy VFX jelenleg a "Háború: Los Angeles"-en dolgozik a Columbia Picturesnek.

Az Embassy Vizuális Effektekről

Az Embassy Vizális Effektek Rt. Kanada, Vancuveri székhelyű és a fotó-realisztikus effektekben a legjobbak. Dolgoztak a Vasember című filmen és más magas profilú reklám projekteken, olyan megrendelőknek, mint a Nike, Citroen, Verizon, Volkswagen és a többi. A létesítmény reklámok és filmek vizuális effektjeire specializálódott, melyek terjedhetnek a futurisztikus robotoktól a fotó-realisztikus lényekig és azok nyom nélküli elhelyezésére valós környezetekben.

Forrás


Friss
BloodRayne

Elkészült a BloodRayne felirata. 06.05.01.
Letöltés >

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!